LiveWire

2016

LiveWire explores Slough’s evolving landscape and celebrates the UK’s exciting new relationship with data-driven technology. This piece was designed to symbolise the growth of Slough as a new centre of technology, and attract tech start-up companies as new tenants.

Made from aluminium, glass and LED, LiveWire is a permanent installation in a communal working space and meeting area. The piece is designed to encourage public interaction: People can change the behaviour and colour of the wall by tweeting #theswitchslough followed by a colour. The piece also comes alive every fifteen minutes to show off one of its many moving patterns, and incorporates colours in response to the outside temperature. LiveWire illustrates and celebrates the endless re-invention that comes with technological advances.

 


The Facts:

Size:

9m x 2m

Media:

Aluminium, Glass, LED

Client:

LaSalle Property

Location:

Slough, UK

View full Project

LaSalle Property